top of page

Wie zijn wij?

Samen vormen we een diverse groep mensen met verschillende persoonlijkheden, karakters en levensstijlen. Wat ons bindt, is onze gedeelde passie voor LARP, waarvan we al enkele jaren stevig aan het genieten zijn. 

In ons kleine, maar levendige LARP-gemeenschap in België, nemen velen van ons actief deel als spelers of zijn betrokken bij diverse LARP-projecten, zowel nationaal als internationaal. Gedreven door ons verlangen naar voortdurende creatieve uitdagingen, hebben we gezamenlijk besloten dat de tijd rijp is voor een nieuw LARP-avontuur. Deze keer hebben we onze focus gericht op jongeren, omdat ook zij recht hebben op hun eigen plek binnen deze bijzondere wereld. 

Na uitvoerig overleg hebben we een concreet concept ontwikkeld voor een jongeren LARP, bedoeld voor de leeftijdsgroep van 12 tot 18 jaar. We vinden het essentieel om de jeugd niet over het hoofd te zien en hen te laten delen in de magie van LARP. 

Onze zoektocht naar de juiste samenwerkingspartner heeft ons geleid naar De Heren van Ternat, een bestaande vzw die ons warm heeft ontvangen en hun ervaring en ondersteuning met ons delen. 

Met vastberadenheid en toewijding hebben we hard gewerkt aan de creatie van ons nieuwe LARP-project: Roanoke. Roanoke is een fantasierijke wereld waarin verschillende barbaarse volkeren moeten samenwerken om de uitdagingen van hun wereld het hoofd te bieden. Het scenario-team zet zich in voor een meeslepende verhaallijn, waarbij jullie als deelnemers centraal staan. Samen willen we een onvergetelijk LARP-evenement neerzetten, dat de grenzen van verbeelding en avontuur overschrijdt. 

Onze evenementen vinden jaarlijks plaats, met als doel een gemeenschap te smeden waarin jongeren kunnen floreren, vriendschappen kunnen sluiten en hun creativiteit kunnen uiten in een veilige en uitdagende omgeving. Roanoke staat klaar om te schitteren en nieuwe generaties LARP-enthousiastelingen te verwelkomen in een wereld vol wonderlijke mogelijkheden. 

  • White Facebook Icon
bottom of page