top of page

Wereld

Roanoke: de wereld voor de rode zon 

 

Roanoke is een magische wereld omringd door water. In het water zitten allerlei verschillende wezens zoals  vissen, dieren, monsters ,…. . Daarom fluisterd het door ieders mond , wees op je hoede als je de zee bevaart. Niet enkel de wezens zijn het gevaar op zee maar men zegt ;  Eens je Roanoke niet meer kunt zien. Ben je te ver en is je lot bezegeld dan val je van de wereld af in het niets. 

Roanoke is heel groot .  In het zuid oosten heb je de de Vikingen , de krijgers van de zee  Hier zijn   vele meertjes en riviertjes vol met allerlei dieren en schepsels . Het land heeft een rijke voedingsbodem en kan gemakkelijk bewerkt worden. Hier zijn ook heel veel inhammen van de zee. In het midden van Roanoke heb je uitgestrekte wouden delen ervan zijn bewoond door de Kelten, de bewakers van het woud. Het woud is zo uitgestrekt en onherbergzaam dat je in een oogwenk er in zou verdwijnen en er nooit meer iets van je vernomen zou worden . Eveneens zoals Roanoke haar zee bevinden zich in het woud ook zeer veel verschillende wezens en creaturen . Behoed je dan ook voor het woud want ook de fauna en flora hier kunnen zeer verradelijk zijn . Ten noord westen van Roanoke ligt het land van de woestijn koninginnen  . Of zand nomaden genoemd. Een gehard volk , de pikten voornamelijk bestaand uit vrouwen. Als men de zee en het woud al zeer gevaarlijk noemt  let dan zeker op voor de woestijn . Aangezien deze op zich een dodelijke plaats is waar honger dorst en hitte hun deel zijn. Nog maar te zwijgen over hun eigen fauna en flora met haar mystieke woestijn creaturen. Voor een getrainde woestijn nomade heeft de woestijn geen geheimen en is dit net een een veilige plaats  met  vele wonderlijke geheimen .Betreed je de woestijn zonder hun kennis is dit in de meeste gevallen de dood voor ieder ander .  

In het zuid westen woont een zonderling volk, de Goten . Ze leven in kleine groepjes in de grove, en het moeras. Het is een warme vochtige plaats waar ziektes weelderig in bloeien. Exotische planten , dieren en monsterlijke gedrochten leven in deze vochtige ziekelijke schaduw van het moeras. Men noemt de Goten ook wel eens het volk van verderf. 

Tenslotte In het noorden daar liggen de onherbergzame bergen. Met zijn oneindige spelonken en grotten. Waar niet alleen de echo in huist. Vol met ertsen en nog een mysterieuze fauna en flora . Het is beneden aan de voet van de bergketen in het noorden. Hier waar dat  het woud zijn einde gevonden heeft en de bergen hun begin is het  waar  het volk aan de berg woont , de Germanen . Het is een hard leven en voedsel is er schaars.  

 Er zijn maar weinige die zich hier gevestigd hebben dus de natuur is hier minder aangeroerd en zal je veel exotische dieren en planten kunnen  vinden.  

Soms als je heel stil bent hoor je een gerommel onder de grond bij de bergen. 

 

Het is een vrolijk en aangenaam leven op Roanoke  , zolang ieder zich bezig houd met zen eigen leven en clan . Dan is er weinig aan de hand en gaat het leven rustig zijn gangetje . 

Echter we zeiden zolang , …. 

  • White Facebook Icon
bottom of page