top of page

Roanoke 2: Syrtak

Vluchtend van de wraakgeesten van Arche, hebben de jongeren hun wonden verzorgd en zijn ze op weg naar de rand van Het Woud en de steppe, de thuishaven van de Pikten. De reis is bezaaid met uitdagingen, niet alleen vanwege hun verwondingen en de ongerepte wildernis die ze moeten doorkruisen, maar ook door de wrijvingen tussen verschillende volkeren. Vooral de Vikingen en Germanen lijken voortdurend in conflict. Maar gedurende de vier weken van hun tocht door dit dichtbegroeide gebied, leren ze door tegenslagen en samenwerking om samen te reizen. Spanningen worden verminderd, conflicten worden bijgelegd, en geleidelijk aan werken ze samen en delen ze zelfs jachttechnieken. 

 

De verrassende handelspost uit Arche heeft hen vooruitgestuurd en wacht hen nu op. De diverse volkeren banen zich een weg door het gevaarlijke Roanoke-woud richting een kleine outp ost genaamd Zandslang. Dit is de plek waar Syrtak voor het laatst is waargenomen. Een cruciaal punt voor elk volk, aangezien hun goden hen hebben opgedragen om Syrtak te helpen. Geen gemakkelijke opgave voor een groep met verschillende idealen, gebruiken en rituelen. 

 

Ondanks een moeizame start verloopt de reis zonder al te veel incidenten. Maar... wat staat de groep te wachten? Hoelang zal de reis nog duren? Zullen ze erin slagen hun goddelijke opdracht te vervullen? Zelfs de goden hebben niet alle antwoorden... 

 

Roanoke 2: Syrtak - Ontdek wat er schuilgaat in de schaduwen van Roanoke. 

  • White Facebook Icon
bottom of page