top of page

Corona Update

Hallo mede-Roanokianen,

Roanoke III gaat door na een jaar uitstel! Ik hoop dat niet alleen ik en de crew in volle verwachting zit om terug eens samen te komen in deze post-coranatijdperk. Nu, voor we ons van alle regels ontdoen moeten we beseffen dat het nog lang niet mogelijk is om zonder zorgen te gaan larpen. We zullen ons moeten aanpassen. Dit omdat we ervan bewust zijn dat niet alle mensen de mogelijkheid hebben gehad om zich te vaccineren, we raden het wel iedereen aan om dit te doen. Maar we beseffen ook dat niet iedereen staat te springen voor een spuitje, we respecteren iedereen en willen niemand de kans van een Roanoke evenement ontnemen. Iedereen is welkom en daarom vragen we aan iedereen een verantwoordelijke houding aan te nemen tijdens het spel.

Bij het inchecken zullen we je vragen of je een bewijs van vaccinatie of een negatieve test kan voorleggen. Dit kan via de Covidsafe-app op de smartphone, deze kan je vinden in de Google Play Store of de App Store afhankelijk van het type smartphone. Als je dit niet kan of wilt laten zien, dan vragen we je om ten alle tijden je mondmasker te dragen en afstand te bewaren van de medespelers en figuranten.

De richtlijnen die we opleggen zijn niet moeilijk en waarschijnlijk al een-jaar-en-half ingeoefend. De belangrijkste regel - als je niet gevaccineerd bent - is: hou afstand!

Indien er geen voldoende afstand kan genomen worden, draag dan een mondmasker. We vragen iedereen om zelf een in-game mondmasker te voorzien, wij kunnen een in-game masker voorzien aan diegene die er geen mee heeft. Het plezante is nu dat het scenario ook om deze richtlijn zal vragen, dus moeilijk zal het niet zijn. Toch gaan we geen politieagent spelen en wijzen op het dragen van mondmaskers of afstand houden, dit zou het spel hinderen.

Ook, zorg dat je je handen regelmatig wast. Gebruik je eigen beker en deel je drinkfles niet. Het beste is dat je buiten op de voorziene plaats eet en niet binnen zolang het weer dit toe laat natuurlijk. De binnenruimten zullen ten-allen-tijden verlucht worden. We vragen iedereen om hierop toe te zien.

We gaan voor spelplezier versus controle. Met andere woorden, we gaan niet controleren of iedereen boven 18 gevaccineerd is noch gaan we negatieve testen opvragen bij aanmelding. We hopen hier op jullie verantwoordelijke houding. Ben je niet gevaccineerd? Draag een masker en hou afstand om u zelf te beschermen. In-game en out-game masker, evenals ontsmettingsgel en kuisdoekjes kunnen door ons voorzien worden.

Ben je ziek of voel je je grieperig? Blijf thuis en laat ons dit weten. Helaas zullen we zieke deelnemers naar huis sturen voor het welzijn van zichzelf en alle anderen.

Als laatste moedigen we iedereen aan om in een tent te slapen om het risico te beperken. Dit mag ook een out-game tent zijn, wij voorzien hier een aparte plaats voor op het domein.

 

Ondanks al deze richtlijnen zullen we ons ook schikken aan de regels die de overheid zal opleggen op het moment van het evenement. Mogelijk zullen de regels strikter nageleefd moeten worden, maar daar gaan we nu nog niet van uit.

Verzorg je en je naasten goed en tot de ‘Zwarte Nacht!’ …

​De coronaverantwoordelijken,
Thomas Cox
Arjan Ooms

(Eventuele vragen: Wij zijn te bereiken via larproanoke @gmail.com)

10 reels.jpg
  • White Facebook Icon
bottom of page