Corona Update

We zijn als team enorm gemotiveerd om jullie weer een schitterend event aan te bieden. Daarom werd er de afgelopen weken en maanden volop geschreven aan allerhande scenario’s en figuranten, props gemaakt en aangekocht en gediscussieerd tijdens onze wekelijkse meetings.

Deze keer was dit alles echter niet voldoende want we moesten ook nadenken over hoe we jullie een veilig event konden aanbieden. We volgden dus met argusogen alle nieuwsberichten en alle berichten van de overheid wat betreft Corona maatregelen. We kochten mondmaskers, we voorzagen handgels, we stelden circulatieplannen op, slaapbubbels, eetbubbels enz. We voelen ons als organisatie verantwoordelijk voor de gezondheid van alle deelnemers en daarom bleven we het op de voet volgen tot de laatste moment. We deden er alles aan om het zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Echter bereikten ons de afgelopen weken en dagen vele (terechte) vragen en onzekerheden van onze deelnemers en we merkten ook dat bepaalde deelnemers laattijdig of soms ook helemaal niet betaalden. Van enkele deelnemers kregen we te horen dat ze toch niet meer gingen komen ongeacht onze beslissing. Dit samen met de steeds wisselende berichten van overheidswege, de grote onzekerheid over de toekomst en ondanks onze code groen op onze eventmatrix hebben wij als team, na een pittige discussie, beslist dat we Roanoke 3 – Zwarte Nacht gaan uitstellen.

Iedereen die niet betaald heeft zal bij deze dan ook uitgeschreven worden als deelnemer en kan zich zodra de inschrijving terug openen zich her inschrijven.

Voor de deelnemers die wel al betaald hebben krijgen de keuze:

of we behouden jullie inschrijvingsgeld jullie zijn dan meteen verzekerd van deelname zodra we de inschrijving voor Roanoke 3 terug openen.

of we storten op jullie vraag jullie inschrijvingsgeld terug. Hiervoor dien je gewoon een mail te sturen met de vraag tot uitschrijving met vermelding van het rekening nummer waarop we de inschrijvingsgelden terug moeten storten. Je wordt dan gewoon uitgeschreven en krijgt binnen de 14 werkdagen na ontvangst van mail je geld integraal terug gestort.

Voor meer info of bij vragen hierover kan je steeds terecht op larproanoke@gmail.com of op 0485/41.57.71

Het Roanoke team.

  • White Facebook Icon