top of page

Klassen

Op Roanoke kunnen de spelers kiezen uit 6 verschillende klasse.

Roanoke biedt jou de vrijheid om te kiezen uit zes unieke klassen, elk met hun eigen vaardigheden en specialisaties. Welke rol je ook verkiest, je zult een onmisbare bijdrage leveren aan het avontuur en de dynamiek van het spel. Duik in de verschillende klassen en ontdek welke het beste bij jou past!

 1. Ambachtsman/vrouw: Kies voor de rol van ambachtsman/vrouw en wordt de meester van het creëren en herstellen. Je vervaardigt items, onderzoekt materialen en legt de basis voor het hele team. Jouw vakmanschap is cruciaal voor het overleven en succes van je bondgenoten.

  • Ambachtsman/vrouw: Jij bent de hoeksteen van onze samenleving, de meester van creatie en herstel. Als ambachtsman/vrouw ben je niet alleen een maker, maar ook een schakel in onze gemeenschap. Je vaardigheid in het vervaardigen, herstellen en creëren van diverse voorwerpen is van onschatbare waarde. Zonder jouw expertise zou ruilhandel onmogelijk zijn en onze bondgenoten verstoken blijven van beschermende harnassen en bijzondere items. Sta aan het front van productie, draag bij aan ons fundament en ontdek hoe jouw focus en ambachtelijke gereedschappen de sleutel zijn tot overleving.

  • Handelaar: In de wereld van ambachten is er ook een plek voor de slimme handelaar. Met jouw expertise in verkoop en aankoop, verbind je de schakels van onze gemeenschap op unieke wijze. Als handelaar ben je de brug tussen makers en avonturiers. Jouw vaardigheden zorgen voor een bloeiende ruilhandel en maken de weg vrij voor nieuwe verbonden. Kies het pad van de handelaar en smeed banden terwijl je goederen verhandelt en bijdraagt aan de groei van Roanoke!                        

 2. Genezer/Heler: Voel je je aangetrokken tot het genezen van wonden en het bieden van steun? Kies de rol van genezer/heler en maak gebruik van je magische krachten om je team op de been te houden. Je bent niet alleen fysiek genezer, maar ook emotionele ondersteuner. Roeping voor de harten met compassie! Kies voor het pad van genezer/heler in Roanoke en wordt de bron van genezing en hoop voor je medereizigers. Met magische krachten en focus als jouw bronnen, geef je levenskracht terug aan hen die gewond zijn geraakt. Gebruik speciale gereedschappen, props genaamd, om je vaardigheden op unieke wijze te laten schitteren. Maar jouw rol gaat verder dan fysieke genezing; je biedt emotionele en psychologische ondersteuning, versterkt het teamwork en de zorg binnen onze wereld. Kies het pad van de genezer/heler en breng helende magie in Roanoke!                                 

 3. Krijger: Als krijger sta je centraal in gevechten en avontuur. Met je fysieke kracht en vechtvaardigheden bescherm je je team en sta je voorop in de strijd. Sta aan het front en maak gebruik van tactische manoeuvres om je vijanden te verslaan.                                                                                                                                                        Avonturiers gezocht voor de strijd! Als krijger sta je in de frontlinie van Roanoke's spannendste gevechten en uitdagingen. Met een indrukwekkende reeks gevechtstechnieken en tactische manoeuvres, houd jij de vijanden op afstand en bescherm je je team. Jouw focus en acties in harmonie houden is jouw kracht, terwijl je het evenwicht bewaart tussen offensieve en defensieve aanvallen. In de kunst van het gevecht ben jij de meester, en in de warmte van de strijd ben jij de ruggengraat van ons avontuur. Kies voor het pad van de krijger en laat jouw moed en vaardigheden schijnen in Roanoke!                                      

 4. Magiërs: Ben je gefascineerd door magische krachten? Kies voor de magiër-klasse en beheers diverse vormen van magie, van spreuken tot rituelen. Creëer een aura van mysterie terwijl je de krachten van de wereld om je heen beheerst.                                                                                                                                                                   Ontdek de magie diep verborgen in de vezels van Roanoke! Als magiër ben jij de belichaming van mystiek en betovering. Betreed de wereld van spreuken, voodoo, rituelen en magische recepten. Met een diepe focus en verbondenheid met de wereld om je heen, beheers je magische krachten die de realiteit verdraaien. Gebruik props om jouw magie tot leven te brengen en breid je kunst uit door middel van indrukwekkende roleplay. Weef betoverende ervaringen en mystieke momenten in het verhaal van Roanoke. Kies voor de klasse van magiërs en laat de magie door je heen stromen!                                             

 5. Priesters: Als priester sta je dicht bij de goden en fungeer je als spiritueel leider van je groep. Voer rituelen uit, ontvang boodschappen van de goden en leid je volgelingen in gebed en toewijding. Jouw rol overstijgt magische vaardigheden en omvat spirituele leiderschap.                                                                                                                               Leid de spirituele weg in Roanoke! Als priester sta jij dichter bij de goden en fungeer je als de spirituele gids van ons avontuur. Met rituelen, gebeden en boodschappen van de goden, breng jij een diepere betekenis in ons verhaal. Sta aan het hoofd van onze spirituele gemeenschap, verzamel volgelingen en leid hen in gebed en toewijding. Je focus en spirituele energie zijn jouw gereedschappen om wonderen te verrichten en levenspaden te verlichten. Kies de weg van de priester en laat jouw spirituele licht schijnen op de reis door Roanoke!                                                                                                                

 6. Vagebonden: Ben je op zoek naar avontuur en flexibiliteit? Kies voor de vagebonden-klasse en ontwikkel verschillende vaardigheden, van spoorzoeken tot sluipen. Je bent een meester in aanpassen en improviseren, en je zorgt voor een dynamische en onvoorspelbare dimensie.                                                                                                                                                                                                                                    Verken alle hoeken van Roanoke als een ware avonturier! Als vagebond ben jij de veelzijdige geest die van alle markten thuis is. Van spoorzoeken tot sluipen, jij hebt een arsenaal aan vaardigheden om elke situatie het hoofd te bieden. Je bent een flexibele denker, en je vermogen om snel te handelen brengt onvoorspelbare en verrassende elementen in ons avontuur. Kies de klasse van de vagebonden en omarm een wereld van ongekende mogelijkheden en avontuurlijke diversiteit!

 

Welke klasse je ook kiest, je zult de wereld van Roanoke op unieke wijze verkennen en je eigen stempel drukken op het avontuur. Ontdek jouw rol in het verhaal en wordt een onmisbare schakel in het team!

 • White Facebook Icon
bottom of page